آخر اكتشافات مسببات مرض السرطان
آخر اكتشافات مسببات مرض السرطان من مستشفى جون هوبكنز في الولايات المتحدة - الرجاء إرساله إلى كل من تعرفهم :
Please circulate to all you know Cancer update -- John Hopkins - Cancer News from John Hopkins:
No plastic container in microwave
لا تضع أي حاويات أو أواني بلاستيكية في الميكروويف
No water bottles in freezer
لا تضع أي قنينة ماء بلاستيك في الفريزر
No plastic wrap in microwave
لا تضع أي مأكولات ملفوفة بالبلاستيك في الميكروويف
Johns Hopkins recently sent this out in its newsletters.
This information is being circulated at Walter Reed Army Medical Center as well. Dioxin chemicals cause cancer, especially breast cancer
تحتوي مادة البلاستيك على مادة الديوكسين الكيميائية التي تسبب مرض السرطان ،خاصة سرطان الثدي
Dioxins are highly poisonous to the cells of our bodies. Don't freeze your plastic bottles with water in them as this releases dioxins from the plastic .
الديوكسين ماده تسمم خلايا الجسم بشكل خطير ، لا تجمدون القناني البلاستيكية التي تحتوي على الماءأو أي سوائل أ خرى لأن ذلك من شأنه أن يحرر مادة الديوكسين السامة من البلاستيك وبالتالي تختلط بالماء أو السائل المثلج ومن ثم نشربها وتسبب لنا السرطان.
Recently, Dr. Edward Fujimoto, Wellness Program Manager at Castle Hospital , was on a TV program to explain this health hazard.
He talked about dioxins and how bad they are for us.
مؤخرا قام الدكتور ادوارد فوجيموتو من مستشفى كاسل بعمل مقابله تلفزيونية قام فيها بشرح هذه المخاطرالصحية .
He said that we should no t be heating our food in the microwave using plastic containers.
قال الدكتور ادوارد أننا يجب أن لا نقوم بتسخين الأكل في الميكروويف باستخدام أواني بلاستيكية.
This especially applies to foods that contain fat
وخاصة الطعام الذي يحتوي على الدهون.
He said that the combination of fat, high heat, and plastics rel eases dioxin into the food and ultimately into the cells of the body .
قال إن وجود الدهن تحت درجة حرارة عاليه يحرر الديوكسين من البلاستيك ليختلط مع الطعام ويتجهفي النهاية إلى خلايا الجسم
Instead, he recommends usin glass, such as Corning Ware, Pyrex or ceramic containers for heating food. You get the same results, only without the dioxin. So such things as TV dinners, instant ramen and soups, etc., should be removed from the container and heated in something else
عوضا عن ذلك أوصى باستعمال أواني زجاجيه كالبايركس أو أواني من السيراميك لتسخين الطعام
Paper isn't bad but you don't know what is in the paper. It's just safer to use tempered glass, Corning Ware, etc
لورق ليس سيئ ولكن لا تعلم مم يتكون لذلك من الأفضل استعمال الزجاج
He reminded us that a while ago some of the fast food restaurants moved away from the foam containers to paper. The dioxin problem is one of the reasons .
وذكر الدكتور بأنه قبل وقت قصير قامت بعض مطاعم الوجبات السريعة بالتخلي عن الحاويات الرغويةأو المصنوعة من الفلين واستبدلوها بالورق وكان أحد أسباب هذا التخلي هو الديوكسين
Also, he pointed out that plastic wrap, such as Saran, is just as dangerous when placed over foods to be cooked in the microwave.
As the food is nuked , the high heat causes poisonous toxins to actually melt out of the plastic wrap and drip into the food.
كما أشار إلى أن اللفائف البلاستيكية
(الشفاف النايلون لتغطية الأواني أو للف الطعام )
مثلالساران
تكون خطره فقط إذا تم تغطية الطعام أو لفه بها ثم طهي الطعام بالمايكروويف لأن الحرارة ستذيب السمومالموجودة بالبلاستيك وبالتالي تختلط هذه السموم مع الطعام المكشوف
Cover food with a paper towe instead.
من الأفضل تغطية الطعام بالورق بدلا من البلاستيك
This is an article that should be sent to anyone important in your life!
الرجاء إرسال هذا الموضوع إلى الجميع لما له من أهميه في حياتنا